Van 1944 tot nu

Wat betekent WIK?

WIK staat voor Wanrooy Interieurbouw Kaatsheuvel. Al sinds 1944 staat ons familiebedrijf garant voor origineel, kwalitatief en degelijk vakwerk. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant die voor kwaliteit gaat. Een lokale speler die nationaal, soms zelfs internationaal, opereert. Met trouwe en loyale klanten, van Den Helder tot Maastricht, van Londen tot München. WIK bouwt hechte, duurzame relaties op met haar klanten. En dat levert continu succesvolle projecten op.

Bekende namen kozen al voor WIK. Op zoek naar een moderner, functioneler of hipper bedrijfsinterieur tegen eerlijke tarieven blijkt WIK steeds de perfecte partner. Ook op particulier gebied verdient WIK haar sporen ruimschoots. Van boekenkasten tot keukens. Van inloopkasten tot badkamers. WIK levert stipt op tijd, zorgvuldig en binnen het afgesproken budget.

Vakwerk en betrouwbaarheid. Daar zit ‘m de kracht.

Eind 2019 bracht WIK ter gelegenheid van haar 75 jaar jubileum een boek uit. Een boek over 75 jaar interieurbouw. Lees én kijk hoe interieurtrends zijn gekomen en gegaan. Aan het woord zijn leveranciers, klanten en een aantal door ons zeer gewaardeerde meubelkunstenaars!

Bekijk hier jubileumboek 75 jaar WIK interieurbouw

WIK Interieurbouw. Zekerheid en kwaliteit. Voor bedrijf & particulier.